Aktivnosti

Svjetski dan zaštite okoliša

Naša škola sudjelovala je u obilježavanju Svjetskog dana zaštite okoliša kroz brojne aktivnosti na temu „Hrana nije otpad“ uz pomoć strukovnih nastavnika kod obrazovanja za zanimanje stolar i agroturistički tehničar. 

Read more: Svjetski dan zaštite okoliša

Učenička zelena poduzeća – promicanje održivog poduzetničkog razmišljanja

U sklopu projekta „Održiva učenička poduzeća u hrvatskim srednjim školama – zelena poduzeća promiču održivo poduzetničko razmišljanje i djelovanje mladih ljudi u Hrvatskoj“  Udruga Sunce, u suradnji s Hrvatskom udrugom učeničkog zadrugarstva (HUUZ) i  Deutsche Gesellschaft für Umwelterziehung (DGU), održala je u četvrtak i petak, 10. i 11. prosinca dvodnevnu konferenciju “Učenička zelena poduzeća – promicanje održivog poduzetničkog razmišljanja“ za 22 sudionika.

Read more: Učenička zelena poduzeća – promicanje održivog poduzetničkog razmišljanja

Hidrolati i eterična ulja

U poljoprivrednom praktikumu naše škole održana je radionica za izradu hidrolata i eteričnih ulja. Na radionici su sudjelovali učenici 1.A razreda.

Read more: Hidrolati i eterična ulja

Posjet tvrđavi Barone

U sklopu terenske nastave učenici 4. A razreda, agroturističkih tehničara u pratnji nastavnika Grgića posjetili su tvrđavu Barone.

Read more: Posjet tvrđavi Barone

Radionica izrade prirodnih sapuna

U poljoprivrednom praktikumu naše škole održana je radionica izrade prirodnih sapuna. Na radionici su sudjelovali naši zadrugari, učenici 2.A razreda: Sebastian Ć., Ema V. i Marijeta P. i Hana, N.

Read more: Radionica izrade prirodnih sapuna

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr