Dani kruha

U mjesecu listopadu obilježavaju se Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Vrijeme je to kada pokazujemo da je kruh čovjekova potreba, simbol života, izvor životne i duhovne snage, simbol zajedništva jer ujedinjuje rad mnogih pekara, ratara, mlinara.

U našoj školi u petak 19.listopada 2018. godine  postavljena je  tradicionalna izložba  povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.  U ovogodišnjoj temi “Komin“ učenici 2.A, 3.A i 4.A marljivo su napraviili sve pekarske proizvode, dok su za prodajnu izložbu zaslužni 2.D i 3.D. Također taj dan odražana je prodaja slastica i svečano otvaranje ugostiteljskog kabineta.
Za cijelu organizaciju zaslužna je prof. Helena Babić u koordinaciji sa svojim kolegicama  prof. Anom Grubišić , stručnom nastavnicom Damirom Škaricom u podršci prof. Soraje Dražić Balov i ostalih profesora Srednje strukovne škole.
Za konstrukciju postava cjelokupne izložbe zahvaljujemo se  našim stolarima  pod stručnim vodstvom njihovih nastavnika Ante Krnića i Milana Brčića.
Ovom izložbom naši su učenici i profesori  izrazili zahvalnost na svim dobrima koja nam se prostiru na našim stolovima i ljudima koji sudjeluju u procesu proizvodnje bilo koje hrane.