Vacuslim 48

U kozmetičkom praktikumu je danas održana prezentacija kozmetičkog tretmana Vacuslim 48. Vacuslim 48 predstavlja Slovenska prodajna kozmetička kuća  ART-KOZMETIKA.

ART-PE je prodajna marka od 2003. godine, predstavlja najvećeg, a istovremeno i najpovoljnijeg dobavljača kozmetičke i frizerske opreme u Sloveniji. Edukaciju su održale profesionalna edukatorica i prodajna menagerica Diana Pretenjača i edukatorica i trenerica iz Slovenije Tamara Trstenjak.

Vacuslim 48 je nova metoda profesionalnog tretmana koji će ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja, eliminaciju celulita i poboljšati izgled kože tijela. Radi na principu aktivnih komponenta L-Carnitine, Caffeine, Thermolat, ekstrakta divljeg kestena, algi i bršljana, eterskih komplexa zajedno s vakuum i wrap tretmanom daje brze, učinkovite i vidljive rezultate nakon prvog tretmana.

Diana Prtenjača je tijekom svoje duge karijere kozmetičarke i Martimexove trenerice za Versace i Carita kozmetiku te trenerice za LPG uređaje, stekla veliko iskustvo u području njege lica i tijela. Studirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a stručnu diplomu stekla u Zdravstveno-obrazovnom centru farmaceutsko-kozmetičkog smjera u Zagrebu. U Beauty Institute Witney Oxfordshire u Engleskoj stekla je diplomu I.P.T.I. (Independent Professional Therapist International Diploma).

 

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr