Aktivnosti

Kozmetičarke i sapuni

Malo je proizvoda koji se tako često upotrebljavaju i koji su tako korisni kao sapun. Naše su kozmetičarke, učenice 4. B razreda uz pomoć nastavnika Marijane Nikolić i Pere Grgića sudjelovale u izradi domaćih sapuna.

Read more: Kozmetičarke i sapuni

Bravo agrići i stolari

Naši agrići, učenici 4. A razreda iskoristili su  lijep i sunčan dan za berbu maslina. Zahvaljujemo se našim stolarima i nastavniku Milanu Brčiću na izradi lijepih školskih stolova i klupa za našu praktičnu nastavu.

Dani kruha 2021

Danas smo obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje i ljudskoga rada. Vrijedne ruke agroturističkih tehničara obogatile su školsku trpezu krušnim delicijama, kolačima i drugim pekarskim proizvodima. Pekarske proizvode koji su se mogli degustirati u holu škole izradili su naši učenici, agroturistički tehničari na praktičnoj nastavi uz pomoć njihove nastavnice Damire Škarice. Zahvaljujemo se svim učenicima koji su dali svoj doprinos u obilježavanju Dana kruha.

Medalje u krosu!

Učenice SSŠŠ osvojile su treće mjesto na Županijskom natjecanju srednjih škola u krosu u sastavu Brigita Cvitan, Paula Podrug, Laća Natali i Ela Ivas, dok je učenik Filip Kulušić osvojio treće mjesto pojedinačno.

Pedikerski praktikum

Naša škola ima novi pedikerski praktikum za pedikere i kozmetičare. Praktikum je uređen tijekom ljeta (električna instalacija, vodovodna mreža, računalo, projektor itd.). Za novu opremu i adaptaciju uložena su vlastita sredstva i rad, te sredstva u vrijednosti od 55.000 kn koje je financirala Šibensko-kninska županija.

 

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr