Posljednji trenuci

Rok za prijavu ispite državne mature danas završava! Večeras do 23:59 morate prijaviti ispite državne mature na web stranici postani-student.hr. Iako vremena za dostavu dokumentacije još imate i to do 15. veljače, a svi oni koji trebaju nešto uplatiti mogu to napraviti do 21. travnja, svejedno danas morate potvrditi svoju prijavu i izabrati predmete koje želite polagati.

Podsjećamo, ispiti državne mature u ljetnom roku počinju krajem svibnja i to s hrvatskim jezikom, a svi ispiti provest će se do 11. lipnja. U cijeloj Hrvatskoj državna matura se odvija u isto vrijeme, a trebala bi se odvijati po jednakim kriterijima i uvjetima za sve učenike.

Rok za dostavu potrebne dokumentacije je 15. veljače. Sve potrebno dostavljate na adresu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Svi koji nisu u sustavu redovitog školovanja i trenutni maturanti, moraju isprintati i potpisati svoju prijavnicu za ispite koju će pronaći na svom korisničkom profilu nakon što potvrde svoje ispite.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja o maturi, možete svoje odgovore potražiti na linku. Raspored pisanja svih ispita nalazi se na ovom linku.

Ukoliko imate tehničkih problema s postupkom prijave možete pročitati vodič za cijeli postupak prijave koji se nalazi na linku.

Vaša ispitna koordinatorica

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 33 83
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr