Učenički radovi

Božićne dekoracije

I ove godine u povodu Božića i nadolazećih blagdana učenici ugostiteljskog praktikuma sudjelovali su sa svojim maštovitim kreacijama u uređenju božićne jelke i kamina u holu škole pod vodstvom nastavnice Damire Škarice.

Radionica prirodne kozmetike

U poljoprivrednom praktikumu naše škole održana je radionica prirodne kozmetike. Na radionici su sudjelovali naši zadrugari, učenici 2.A razreda: Sebastian Ć., Ema V. i Marijeta P.

Uz pomoć voditelja zadruge učenici su izradili prirodne kreme, balzame i meleme za njegu kože. Korišteni biljni materijali su iz školskog vrta.

Kompletnu fotogaleriju snimljenu na ovoj radionici možete pronaći na ovom linku.

Školski vrt ljekovitog bilja

Naši agroturistički tehničari su počeli s pripremama za izrazu školskog vrta s ljekovitim biljkama. Detaljnije o svemu na ovom linku.

Sjetva, pikiranje itd

Učenici 3. A i 1. E razreda na praktičnoj nastavi pokazali su svoje vještine iz područja poljoprivrede (sjetva, pikiranje i ostale uzgojne mjere). Dio praktične nastave odrađen je i u Centru za odgoj i obrazovanje "Šubićevac" zajedno s korisnicima centra s kojima su se naši učenici družili.

Agrići na praksi

Mala retrospektiva rezultata ovogodišnjih radova naših agroturističkih tehničara na poljoprivrednoj praksi je dostupna na ovom linku.

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr