Aktivnosti

Medalje u krosu!

Učenice SSŠŠ osvojile su treće mjesto na Županijskom natjecanju srednjih škola u krosu u sastavu Brigita Cvitan, Paula Podrug, Laća Natali i Ela Ivas, dok je učenik Filip Kulušić osvojio treće mjesto pojedinačno.

Pedikerski praktikum

Naša škola ima novi pedikerski praktikum za pedikere i kozmetičare. Praktikum je uređen tijekom ljeta (električna instalacija, vodovodna mreža, računalo, projektor itd.). Za novu opremu i adaptaciju uložena su vlastita sredstva i rad, te sredstva u vrijednosti od 55.000 kn koje je financirala Šibensko-kninska županija.

 

Bravo Vito!

Vito Ferara, učenik 3. C razreda, na Prvenstvu Hrvatske u sportskom ribolovu u kategoriji "U-21 - štap, obala" osvojio je 2. mjesto. Čestitamo!

Civitas Sacra

U četvrtak 30. rujna učenici 3. C razreda su s razrednicom Jolandom Krnić Zmijanović posjetili Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova "Civitas Sacra".

Read more: Civitas Sacra

Svjetski dan zaštite okoliša

Naša škola sudjelovala je u obilježavanju Svjetskog dana zaštite okoliša kroz brojne aktivnosti na temu „Hrana nije otpad“ uz pomoć strukovnih nastavnika kod obrazovanja za zanimanje stolar i agroturistički tehničar. 

Read more: Svjetski dan zaštite okoliša

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr